Start Stars Hot News! Jessie J napustila “The Voice”: Novi album mi je sada prioritet

Jessie J napustila “The Voice”: Novi album mi je sada prioritet

SHARE

jessiej

Jessie J je potvrdila da se neće vratiti u trećoj sezoni rijalitija “The Voice” pošto sada želi da se koncentriše na svoju muzičku karijeru.

Pobednica druge sezone “The Voice”-a, koja je završena prošlog meseca, bila je Andrea Beagley. Jessie je odlučila da je vreme da prepusti mesto u žiriju nekom drugom, a vesti o napuštanju šoua potvrdila je putem Twittera: “Uživala sam u vremenu koje sam provela u The Voiceu i nadam se da su svi videli i da svi znaju koliko sam strastvena bila u vezi sa emisijom. Ipak, jedva čekam da promovišem svoj novi album širom sveta i to treba da mi je prioritet”, navela je pevačica i dodala: “Nastaviću da pažljivo prati novi serijal i pokazaću svoju podršku koliko god mogu, i zaista se nadam da ću na neki način biti deo šoua.”
Povodom ovoga se oglasio i Mark Linsey, producent ove emisije, koji je rekao da mu je žao što Jessie odlazi pošto je bila sjajan sudija, te da se nada da će se ona jednog dana vratiti u “The Voice”. “U međuvremenu, mi ćemo sada početi da tražimo novog sudiju”, rekao je on. Ko bi mogao da zameni Jessie u “The Voice”-u?

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR