Start Stars Hot News! Jessie J nakon brijanja glave: “Želela sam da uradim nešto što neće...

Jessie J nakon brijanja glave: “Želela sam da uradim nešto što neće biti samo za danas”

SHARE

 photo s_zps89e113dc.jpg

Jessie J ostavila je poruku i fotku svojim fanovima na Instagramu, objasnivši ko ju je inspirisao da se ošiša na ćelavo.

Ispod slike koju je objavila danas, stoji i objašnjenje: “ovo je Amy dok mi ljubi glavu. Pre godinu dana upoznala sam Amy preko ‘Make a wish’ fondacije (koja ispunjava želje mladima sa teškim bolestima) i tad sam rekla kako želim da uradim nešto što će pomoći da se sakupi novac za ovu fondaciju i pomogne ljudima kao što je ona. Amy mi je rekla, ‘Zašto ne obriješ glavu? Malo je ljudi koji očekuju da to učiniš’, a ja sam odgovorila sa ‘Da, OK.'”

 photo jj5_zps6c004aaf.jpg

“Fotografija koju vidite nastala je 15. marta 2013. nakon što sam obrijala glavu i pomogla u prikupljanju rekordnih 75 miliona funti koji će otići ljudima kojima je potrebna pomoć. Ova slika će me zauvek podsećati zašto uvek moram pomagati onima kojima je pomoć potrebna. Posvetite vreme, razumevanje i najvažnije ljubav. Uvek ću davati sve od sebe da budem dobra osoba na svoj način. Hvala ti Amy, ti si moj heroj.” Mislimo da niko i ne sumnja da je Jessie uradila pravu stvar!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR