219
Jessie J najavljuje novi album rečima: “Uživajte u misteriji”

Jessie J najavljuje novi album rečima: “Uživajte u misteriji”

219
SHARE

null

Jessie J objavila je stihove iz svoje nove pesme i ohrabrila je fanove da uživaju u misteriji, odnosno u tome što još uvek ne znaju kako će njen album zvučati.

Jessie je prethodnih nekoliko meseci vredno radila na svom novom muzičkom projektu, koji je sad gotovo spreman za izlazak. “Misterija je toliko retka danas, većina muzike procuri ovih dana. Ja uživam u najavljivanju svog drugog albuma. Uzbuđena sam koliko i prvog puta, želim da upamtim svaki sekund ovoga. Uživajte sa mnom u misteriji. Uživajte u najavama i misteriji.”

null

Sjajna 25-godišnja devojka zatim je otkrila fanovima delove stihova sa svog albuma koji glase: “We could of quit but we choose to dance, best believe it” (Mogli smo odustati ali odabrali smo da plešemo, najbolje je da veruješ u to) i “Everyone dies but not everyone lives” (Svi umiru ali svi ne žive”).

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

    jedva ceka…kako su joj dobre stikle…<3

  2. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

    *cekam

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.