790
Jessie J: Koncert, pa šišanje na nulu!

Jessie J: Koncert, pa šišanje na nulu!

790
SHARE

article-2289297-187C41CF000005DC-690_634x437

Jessie J blistala je na humanitarnom koncertu noćas održanom na Vembli stadionu u Londonu a u šali je rekla kako joj je to poslednja prilika da istakne svoju dugu kosu.

null

“Imam još osam dana do brijanja glave tako da isprobavam razne stilove dok još mogu”, rekla je. Svi koji su gledali Jessie J tokom njenog nastupa u Beogradu, znaju šta su mogli da očekuju – mnogo pozitivne energije, fantastičan glas i red hitova, gde pesma “Domino” obavezno ostaje za kraj. Sigurno smo da će Jessie kao i nama nedostajati njena duga kosa, ali je pevačici u ovom trenutku očigledno jako važno da i na taj način pomogne onima kojima je pomoć potrebna!

null

null

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Happy 8 March Jessie J:)
    AnjaSelenator…(Svetator!!xD)@Ćuti jadna si ti se nikad nebi šišala ni za koga mala idi na svoj baby sajt i tamo prdi još si mala da upoznaš kako deca žive u zemlji kojoj ona pomaže(zaboravila sam ime)…Ponavljaj deljenje i množenje ako nemaš šta sem da je kritikuješ zato što pomaže deci;)Nacrtaj reku i udavi se pa da sa nebesa vidiš koliko će toj deci drago biti što im je Jessie J dala pare za školovanje,hranu,doktora..
    P.S.Da ne zaboravim i 1D i ostale;)

  2. Ja ne kapiram kako ce to njeno sisanje otici u dobrotvorne svrhe… Msm kako ce njena obrijana glava da pomogne siromasnima? 

    • Bože neće njena kosa ići u humanitarnu svrhu već će biti live prenosi pare od pregleda ttog dana ide u humanitarne svrhe .

  3. Predivna je Jessie, obožavam je!Mislim da je super što će šišanjem svoje kose doprineti mnogo novca ljudima kojima je on potreban, iako će mi nedostajati njena duga kosa! :( ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.