344
Jessie J kaže da je zaljubljena u Rihannu i da je opsednuta...

Jessie J kaže da je zaljubljena u Rihannu i da je opsednuta s Katy Perry

344
SHARE

Jessie J priznala je pre nekoliko meseci da je biseksualne orijentacije pa ne čudi što sanja o romansi s slavnim devojkama.

Pevačica je u intervjuu za britanski časopis Fabulous napravila svoju listu slavnih  s kojima bi rado bila u vezi. “Nemam dečka. Zaljubljena sam u Rihannu, a ne bih odbila ni Tysona Beckforda. Takođe, pomalo sam opsednuta s Katy Perry. Tako mi je žao što ne idem s njom na turneju”, zaključila je Jessie J.

23 KOMENTARA

  1. Aman ljudi sto ste je tolko napali mozda ovaj clanak i nije istinit, a ako jeste bas me briga jacu Jessie zauvek da volim kada sam je prvi put videla jako mi se zasvidjala i kada sam pogledala neke njene privatne snimke pocela sam da joj se divim zato sto je ona jedan covek postala za mene a kad sam saznala da ce da obrija glavu ispala je LJUDINA u mojim ocima a i zaomi je sto ima smetnje na srcu e u to verujem sto su pisali jel ne verujem da bi se sa takvim stvarima zajebavali. I evo danas ja i cela moja porodica je jako cenimo iako je ne poznajemo uzivo al sta me briga i ja bi zbog nje postala lezbejka jer ona ne moze da se meri ni sa Riri i nisakim Jessie je riba ipo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.