309
Jessie J jedva čeka da obrije glavu

Jessie J jedva čeka da obrije glavu

309
SHARE

Još pre nekoliko meseci pevačica je obećala da će obrijati glavu, a dan kad će se to i desiti sad je jako blizu!

null

Jessie J to planira da uradi u dobrotvorne svrhe, o čemu je govorila za We Love Pop: “Uskoro ću najaviti za koje dobrotvorno društvo ću to uraditi. Treba malo vremena dok se stvari ne pokrenu. Nije dovoljno samo reći ‘Oh, samo ću da obrijem glavu!'”.

null

“Želim da ovo bude vredno svega i da se sakupi mnogo novca. Ne mogu da dočekam, da budem iskrena. Mislim da će mi se to svideti. Moja kosa raste tako brzo, ali je prirodno tamno plava. Videti moje prirodne korene biće interesantno.”

20 KOMENTARA

 1. Neee! znam da je to za dobvrotvorne svrhe al ne …unakaziti češ see….za ne bi mog la dati bubreg ili slično….ja ne mogu da je zamislim sa izbrijanom glavom….Strašno!

  • Kako si ti meni pametan/na… Jeste, mnogo je lakse donirati bubreg, koji nikada nece ponovo “izrasti”, nego obrijati glavu gde kosa raste non-stop… -.- Sto ti ne doniras bubreg? Sta je s ljudima ovih dana…?

 2. Nemoj Jessie!!Znam da je u dobrotvorne svrhe ali……!!
  3 slika-Wow,ja uopste nemogu da dignem nogu toliko!!JESSIE <3333333333 srce moje,najhumanija je!!Love U Jessie

 3. A kad obrije kosu vjerojatno će nositi periku. Kako god, podržavam je i to je njen život i može da radi šta hoće :) btw. jedva čekam da vidim njenu prirodnu boje kose :))

 4. ja je podrzavam u ovome,to je stavrno divno sa njene strane :) Odlucila je da pomogne tako sto ce da obrije glavu,pa sta sad.Nosice perike kao sto ih i sada nisi.Gotovo svaki pud kada nastupa nosi perike,vec se navikla,to nece biti problem :) Divna je!

 5. ma 100 % ce nositi perike. mislim da je to vrlo lijepo s njene strane. u vezi brijanja je rekla da je to samo kosa i da ce narasti te da vrijedi ako ce spasiti dva-tri zivota.

 6. Ma šta je tu lepo, iako je za humanitarne svrhe? Postoji toliko načina da se skupi novac (uostalom, mogla je ona da priloži nešto, nije baš da ima malo para), a ona je izabrala najgluplji. Tako ćelava će privući medijsku pažnju, eto šta. Ako joj je toliko stalo da bude humana, daće svoj novac, zaradiće ga ponovo veoma lako.

 7. Naravno da je lepo sto ce to uraditi.Pre svega jer je to ona jos davno rekla,prosle godine kada i nije bas puno zaradjivala.Sada bi naravno imala dovoljno para da da,ali zar ne bi bilo glupo da kaze “e pa ipak necu da brijem glavu..”.Ionako nema dugacku kosu,pa nije toliko strasno,sta vam je.Nekom drugom ko nema talenat bi trebala medijska pazna,ali njoj ne,jer znamo koliko je talentovana i uspesna.Sta god da odluci da uradi ja je podrzavam,jer do sada se uvek pokazalo da je ona u pravu.

 8. Sta vam je bre ljudi? Neka obrije glavu! Jel ce vas da pita? Ima li potrebe za tim? To je njen zivot ona moze da uradi sta god hoce.. Nju je mnogo zabrinulo sto ce vama to biti ruzno! U potpunosti je podrzavam, sta god da odluci…. I love you Jessie! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.