254
Jessie J: Izvinjenje fanovima

Jessie J: Izvinjenje fanovima

254
SHARE

null

Baš kao i sve pop zvezde i Jessie J voli da bude u kontaktu sa svojim fanovima ali joj za vikend desila jedna jako neprijatna situacija.

Iako nije sklona skandalima i ulaže mnogo napora ne bi li pomogla unesrećnima, bezdušni hakeri upali su na njen sajt i postavii poruku u kojoj vređaju jednu muzičku kuću ali i Lady Gagu. Naravno, poruka je u međuvremenu uklonjena sa sajta, a Jessie se zbog svega izvinila. Neko je hakovao moju stranicu! Baš originalno! U stvari ne! Sredili smo to i izvinjam se zbog poruke koju su hakeri ostavili.“

null

Emotivna Jessie u subotu je počela novu sezonu šoua X Factor a slušajući kandidata Asha Morgana, zaplakala je pred svima. Samo par sekundi nakon što je Ash počeo da peva, Jessie je pritisnula svoj taster, zavrtela se na stolici a onda legla na obližnji stepenik pored pevača. „Ležala je ispred mene sa suzama u očima a ja sam pevao samo njoj. To nisam očekivao“, rekao je mladić. Jessie J, jedna jedina!

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Jao BRAVO kako si samo glup  :OOOO pa nije X Factor nego The Voice :OOO O bože pa vi ste novine vi ne smijete da pravite tolike pogreske .Dragi bravo nema tu profesionalnosti :OOO .ISPECI PA RECI (U VASEM SLUCAJU NAPISI )

  2. Nije x Factor nego The Voice.  @melly I @ludilo_totalno  pa šta?! Svima se desi da pogreše,jeste da su trebali malo više obratiti pažnju na to. Ali vjerovatno hoće od sada. ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.