185
Jessie J hvali Katy Perry: “Ona inspiriše!”

Jessie J hvali Katy Perry: “Ona inspiriše!”

185
SHARE

Jessie J hvali svoju koleginicu rekavši da je impresionirana time kako Katy dobro podnosi sve što joj se dešavalo prethodnih meseci.

null

U intervjuu za Glamour magazine, Britanka otkriva: “Njen naporan rad, njena posvećenost i kako se nosi sa svim iako svet posmatra svaki njen korak, lični i profesionalni, je inspirišući.” Jessie J će nam uskoro pevati u u Beogradu, na Belgrade Calling festivalu, a u planu ima i još neke nastupe, poput Capital FM Summertime Balla, gde će biti upravo i Katy Perry.

8 KOMENTARA

  1. uh koliko volim Jessieeeeeee :D i rekla je da joj se svidja Katina nova pesma Wide Awake :) jos 19 danaaaaaa!!!

  2. Jessie J mi je pored Rihanne,Lady Gage,Davida Guette,Linkin Parka i Inne omiljeni izvodjac…..jedva cekam Belgrade Calling….

    Katy Perry je super takodje,razvaljuje sa pesmama…uvek mi je bila cool…

  3. Jao ljudi obozavam Jessie i jedva cekam Belgrade Calling….

    Samo se nesto plasim…prvog dana Belgrade Calling festivala ima i jedan Surprise Act….a buduci da se u poslednje vreme seta po Evropi,svi nagadjaju da bi to mogao da bude Justin Bieber….jao ne daj dragi Boze…..pa ima sve da nas ubije onim njegovim glasom,necemo moci da slusamo Jessie….Ostaje nam da se nadamo da su to samo nagadjanja…..

  4. Moji omiljeni izvodjaci su 1D,katy perry i jessie j.divno je cuti jessie kako kaze da katy inspirise….super je to sto su i jedna i druga directioneri….cool je to sto 1D obozavaju katy i voljeli bi saradnju sa njom…jos je spominju u pjesmi up all night…cool! 1D<3333333    katy perry<3333333   jessie j<3333333
    P.S.Wide awake je super!i spot i pjesma<33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.