Start Stars Hot News! Jessie J hvali Adele: Ponosna sam na nju!

Jessie J hvali Adele: Ponosna sam na nju!

SHARE

jessie jj

Jessie J izjavila je da je veoma ponosna na svoju koleginicu i sunarodnicu Adele, za koju je rekla da ima “nezaustavljivi karakter”.

Pevačica hita “Pricetag” ispričala je da je upoznala Adele u školi, još dok su obe bile tinejdžerke, i da se još tada videlo da će postati velika zvezda. “Adele ima taj nezaustavljivi karakter. Ona je neverovatna. Sećam se da sam bila u školi sa njom i ona je imala tu auru oko sebe koja je pokazivala da će postati zvezda i veoma sam ponosna na nju. Sve britanske pevačice su trenutno neverovatno uspešne”, rekla je Jessie.

adele

Adele je postigla neverovatan uspeh svojim albumom “21” iz 2011. godine koji je prodat u preko 20 miliona primeraka. Balade poput “Someone Like You” postale su njen zaštitni znak, a Jessie je otkrila da je za svoj novi album “Alive” takođe napisala jednu veoma emotivnu baladu koja joj mnogo znači. “Ta pesma je veoma emotivna i veoma lična. Govori o jednom članu moje porodice koji više nije ono što je bio zbog bolesti. Morala sam da napišem pesmu o tome. Mislim da neću moći da je izvedem uživo, nadam se da će moji fanovi to poštovati. Ali, dala sam sve od sebe dok sam je snimala i pomalu zvuči kao da je pevam uživo”, otkrila je Jessie.

OSTAVI KOMENTAR