Start Stars Hot News! Jessie J će zauvek imati bolove nakon operacije noge

Jessie J će zauvek imati bolove nakon operacije noge

SHARE

Britanska pop senzacija Jessie J patiće od artritisa u svojoj nozi do kraja života, jer se povreda nije zacelila do kraja.

Pripremajući se za turneju s Katy Perry, Jessie J je pala na pozornici za vreme probe u junu mesecu i polomila levu nogu. Nakon operacije ona je nosila ortopedsku obuću, pa je otkazala veliki broj nastupa. Ona sad ponovo može normalno da nastupa, ali kaže da će u budućnosti verovatno osećati posledice.

“Ne mogu da objasnim koliko sam srećna što je moja noga konačno van gipsa. Da, konačno mogu da nosim par cipela umesto samo jedne. Ipak, uvek ću imati artritis u svom članku. To zaista boli. S tim ću morati da živim jer se nikad neću oporaviti.”

“Više neću moći da nosim štikle. Pa, barem sam živa i mogu da pevam. Jedva čekam da se vratim na scenu”, rekla je za Daily Mirror.

Ona je pričala i koliko joj je oporavak bio težak, jer nije želela da koristi tablete za umanjivanje bolova, bojeći se ne postane zavisnik od njih. “Izgubila sam jako puno na težini. Moja leva noga izgubila je svoje mišiće. To mi se nije dopalo. Bilo mi je toliko loše da je moja mama morala da živi zajedno sa mnom. Ništa nisam mogla da radim sama. Nudili su mi lekove za umanjivanje bolova, ali sam to odbila, bojeći se da ne postanem zavisna od njih. Kakav bih bila uzor ako bih postala zavisnica?” zaključila je.

OSTAVI KOMENTAR