289
Jessie J: Adele je nezaustavljiva!

Jessie J: Adele je nezaustavljiva!

289
SHARE

wenn20624077

Jessie J nije nimalo ljubomorna na uspehe svoje koleginice Adele – naprotiv, ona je izjavila kako je vrlo ponosna na nju, opisavši je kao nezaustavljivu.

“Adele je nezaustavljiv lik. Neverovatna je. Sećam se kad smo bile zajedno u školi a ona je prosto sijala i jako sam ponosna na nju. Izgleda da žene vladaju Britanijom, svima odlično ide. Jessie J zna kako se Adele proslavila prelepim baladama, pa se i onda nada da će se njen novi materijal dopasti fanovima. “Pesma ‘Alive’ je vrlo, vrlo lična. Radi se o članu moje porodice ko više nije priseban. Ta osoba je još uvek živa, ali nije ono što je nekad bila, u smislu da se promenila zbog bolesti. Morala sam da napišem pesmu o tome. Nisam sigurna kako ću moći da je pevam uživo, i nadam se da će moji fanovi to poštovati. Ali, dala sam sve od sebe prilikom snimanja, tako da sve zvuči kao da je u pitanju živi nastup”, ispričala je ona.

Autor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Drago mi je za obe,obe su prelepe i zasluzuju da budu tu gde jesu pogotovo sto se Jessie svega seca u skoli i sto tako ponosno prica o Adele koju takodje obozavam! <3
    Ali @bravo vec se nedavno ovo napisali samo ste dodali par novih recenica i msm da je bezpotrebno da skoro isti clanak objavljujete 2 puta pored tolikih novosti o drugim zvezdama. No h8 :)

    • Možda se nekad desi, zato što nas više radi ovde, pa ne primetimo da je neko već napisao tu vest. Izvinjavamo se u svakom slučaju, ne radimo to namerno :)

      • Objavite da je Harry plakao na ulici i napisite nesto o Justinu Bieberu molim vas <3 I o Seleni Gomez slabo pisete :(

  2. E da, Harry je plakao, a Justin je imao neku nesreću kol’ko ja znam. I da, čudi me što duuugo niste pisali o Seleni. Svejedno, ne smeta mi niko, samo da napišete to o Harryju da bi i ostale Directionerke čule, a i zanima me šta je sa Bieberom  tako. Gotivan si ti Bravo, samo još nisi popravio sajt. Kad porastem želim da budem urednik Brava, možda da radim na Bravo.rs, dakle na sajtu, videću. Dajte mi neke dobre savete kad vidite ovo, ako vas ne mrzi naravno, mada mrzeće vas, ne znam ni što sam pitala. Uh, jedva čekam da porastem i da se bavim vašim  poslom! :D

  3. Eto, ne znaju svi Directioneri. Valjda to da su paparaci napali Harryja, govorili su mu kako je bezdušan, kako ga briga da li povređuje devojke, kako je on muška kurva. On je samo skrenuo i kad se udaljio od njih počeo je da plače, slikali su ga. Poslaću ti sliku kad je nađem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.