Start Stars Hot News! Jessie J: “Adele i ja smo zajedno ručale u školi!”

Jessie J: “Adele i ja smo zajedno ručale u školi!”

SHARE

Možda vam ne deluje kao da su Adele i Jessie J prijateljice, ali dve slavne pevačice družile su se dok su išle u istu školu.

null

U svojoj autobiografiji Jessie otkriva kako je živela pre nego što je postala slavna – govori o putu ka uspehu na muzičkoj sceni, problemima sa zdravljem, maltretiranju u školi ali i da je bila prijateljica sa Adele!

null

U odlomku koji je štampan u Daily Mailu, Jessie J objašnjava kako je bilo posmatrati Adele koja je karijeru izgradila pre nje. “Nisam osećala da su me ohrabrivali da pevam u srednjoj školi, ali kad sam bila na audiciju u školi za izvođače, zaljubila sam se u njenu slobodu…bila sam sprema naporno da radim i naučim više o onome što volim.”

null

“Imala sam razne prijatelje. Poznavala sam Adele; bile smo na istoj godini. Družile smo se za vreme ručka i pomalo pevale. Pevale bi smo pesme koje smo napisale ili šta god na čemu smo trenutno radile. Kad je njena karijera bila u usponu bilo je sjajno imati priliku da je gledam i učim.” Možda nas u budućnosti očekuje duet između dve slavne pevačice? Nadamo se da je tako!

OSTAVI KOMENTAR