142
Jessica Simpson: “Radije bih da dobijem par cipela nego zagrljaj”

Jessica Simpson: “Radije bih da dobijem par cipela nego zagrljaj”

142
SHARE

Jessica Simpson je otkrila svoje prioritete. Za nju ne važi uzrečica da su dijamanti najbolji ženini prijatelji, već ona dragulje menja cipelama.

“Cipele su mi najbolji prijatelji, tako da je dobro što imamo odličan odnos. Radije bih dobila odličan par cipela nego zagrljaj”, kaže plavuša.

Jessica dodaje da su upravo cipele zaslužne za izgradnju njenog carstva odeće, vrednog više miliona dolara. “Razlog zbog kojeg sam započela sa svojim dizajniranjem je taj što su svi želeli da nose ono što sam ja imala na sebi u svom rijaliti šou. Cipele su tu presudile”, kaže Jessica, koja se uskoro udaje za Erica Johnsona.

4 KOMENTARA

  1. nemoj da se ljutite amy i jovana
    al ja sam gledala njen show “price of beuty” i trebale ste vidjeti kako ona place zbog nekog sto ima neke tzv.mane po licu…hajd to sto place nego jos investira novac da bi pomogla
    treabale ste vidjeti kako jedna mala djevojcica imala problema sa usnama i zubima jednostavno bilo je spojeno al je jessica pomogla i platilaa i odvela je u najbolju bolnicu mislim ako je nezante nemojte tako ness o njoj ni govorit

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.