378
Jessica Simpson prodaje prava na prve slike sa svojom bebom

Jessica Simpson prodaje prava na prve slike sa svojom bebom

378
SHARE

Nakon što se porodila u utorak, pevačica/glumica/dizajnerka odlučila je da sa kćerkicom Maxwell pozira za časopis koji ponudi najviše novca.

Nekoliko magazina već je kontaktiralo porodicu kao i Jessicinog oca i menadžera Joea, pa se očekuje sklapanja ugovora. “Foto agencije i časopisi okružili su Jessicinog oca i menadžera Joea kako bi otkupili ekskluzivna prava na prve slike bebe”, otkriva jedan izvor za Huffington Post.

null

“Nije da je Jessici potreban novac. Obogatila se svojom linijom odeće, pa između 100 i 500 hiljada dolara koliko može da dobije njoj ne predstavlja ništa. Moguće je da će se odlučiti za časopise sa vrhunskim fotografima kao što su Vanity Fair i Elle.”

5 KOMENTARA

  1. bozeeeeeeeee!!!!msm stvarno!!!!dete se tek rodilo a ona o parama pa ko ponudi vise proda slike njene bebe i sebe!!!!!al’ dobro nemam nista protiv nje samo ovo mi je nekako glupo!!!!fanovi ne ljutite se,nisam lose mislila!!!!!sigurna sam da je super i normalna zena!!!!!  :)

  2. nina za tvoju informaciju ona je bila trudna na ovoj slici 8/9 mesec ja nzm sta si ti ocekivala da bude mrsava pred sam porodjaj??? bolestan je tvoj komentar… -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.