Start Stars Hot News! Jessica Simpson: Ne zaslužuju svi da vide šta se nalazi ispod moje...

Jessica Simpson: Ne zaslužuju svi da vide šta se nalazi ispod moje odeće

SHARE

Lepa glumica i pevačica Jessica Simpson, koja je poslednjih meseci od seks-simbola postala punačka slatkica, krasi naslovnicu Allure magazina. U intervjuu koji je dala za spomenuti američki časopis osvrnula se na bivše veze, debljinu i bujno prirodno poprsje na kojem joj zavide žene širom sveta.

Jessica je povređena zbog Mayerovih izjava o njenom seksualnom umeću
Podsetimo, Jessica je nedavno punila medijske stupce svojom vezom s pevačem Johnom Myerom koji je otkrio da je njegova bivša odlična u krevetu. “Seks nam je bio odličan. Jeste li ikad pomislili da biste najradije odustali od svega što radite te se jednostavno sve vreme seksali? Kad bi mi ona naplaćivala deset hiljada dolara za seks, prodao bih sve što imam samo da opet završimo u krevetu”, izjavio je bivši dečko prsate pevačice koja tvrdi da ju je pomalo uvredilo to što je Mayer tako otvoreno govorio o njihovom odnosu.

Kada je u pitanju njen bivši dečko Tony Romo, igrač američkog fudbala, Jessica se još uvek prilično razneži kada govori o njemu, što je dokazala i u poslednjem intervjuu. “Još uvek sam njegova velika obožavateljka. Često odem na utakmicu kako bih ga podržala. Baš sam danas pričala s njim… Nijedan moj prekid nije bio tako gorak kao ovaj s Tonyjem”, priznaje pevačica koja je nakon prekida s Romom pala u depresiju, udebljala se i zatvorila u svoja četiri zida.

“Nije me briga hoću li dobiti Oscar ako se skinem na filmu jer to nikada ne bih uradila”
Ipak, zbog brojne podrške koju ima od porodice, prijatelja i obožavaoca, Jessica je odlučila da krene dalje i ne obazire se na ružne komentare koji su je pratili nakon što ju je ostavio Tony Romo. Kada je u pitanju njena debljina, Jessica priznaje da joj ljudi na ulici često dobacuju kako uopšte nije debela, što je jako razveseli.

Za razliku od mnogih svojih koleginica koje su se razgolitile zbog filmskih uloga, Jessica nikada ne bi otišla do kraja radi veće gledanosti ili osvajanja zlatnih kipova. “Nije me briga hoću li dobiti Oscar ako se skinem na filmu jer to nikada ne bih uradila. Mislim da ne zaslužuju svi da vide šta se nalazi ispod moje odeće. To čuvam za svog budućeg supruga”, zaključila je kroz smeh lepa Jessica.

OSTAVI KOMENTAR