134
Jessica Simpson: Mislila sam da je moj život završen

Jessica Simpson: Mislila sam da je moj život završen

134
SHARE

Jessica Simpson otrikila je da joj je veoma teško palo kada se ugojila tokom svoje prve trudnoće, da se osećala kao da joj se život završio.

32-godišnja pevačica, koja je tokom trudnoće nabacila čak 30 kilograma, rodila je kćerkicu Maxwell u maju prošle godine. Iako je očekivala da će se, kao i svaka majka, ugojiti tokom trudnoće, Jessica kaže da je bila u šoku kada je stala na vagu: “Pogledala sam u vagu i pomislila sam da je moj život završen. Nisam očekivala da ću videti taj broj, pošto sam mislila da nikad neću moći da toliko smršam. Ali uspela sam”, izjavila je pevačica. Ona trenutno čeka drugo dete, ali kaže da će ovaj put redovno da proverava svoju težinu i da se trudi da se hrani zdravije.

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Vazno je da je dijete zivo i zdravo! *_*

  2. Hjoj sto je dosadno niko se ni sa kim ne svađa… *_*

  3. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Sel,Tay.Swift,Jus,1D,ConorM.,Leon4ever*BOY OF ICE AND FIRE*(ANA(mygirlfriendtemptress)SOFIJA(mysweetheart)SANDRA(my angel)PERKA(girl on fire)ANA(my honey sugar))

    hahahehee ma nista strasno ;)

  4. Jaoj mislila je da joj je zivot zavrsen a tek rodila bila dete. Ova luda! Cak i da se ugojim 100000 kg znam da cu se osecati kao da mi je zivot tek poceo kad budem rodila dete, ako Bog da, imam u okolini puno zena koje su skoro dobile decu i preporodile se. Jebes izgled bitno je da je dete zivo i zdravo. Narcis jedan! -.-”’

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.