175
Jessica iz SNSD i Donghae iz Super Juniora novom slikom pokreću glasine...

Jessica iz SNSD i Donghae iz Super Juniora novom slikom pokreću glasine kako su u vezi

175
SHARE

Nakon “Seoul Music Awardsa”, Jessica i Donghae su pronašli trenutak da naprave zajedničku fotografiju, što je ponovo pokrenulo glasine kako su u vezi.

Na fotki se čini kako su Donghae i Jessica bliski prijatelji, ali nije teško ne primetiti i da sjajno izgledaju zajedno.  Ipak, Donghae kao da je želeo da predupredi glasine da su oni zajedno, pa je Jessicu na svom Twiteru nazvao svojom mlađom sestrom. Njihovim fanovima slika se dopala, pa su ostavljali komentare kao što su: “U psolednje vreme vas dvoje ste baš bliski”, “Oboje izgledate sjajno. Čestitam” i “Sumnjivi ste mi vas dvoje u poslednje vreme. Držaću vas pod budnim okom”.

11 KOMENTARA

  1. Eh…za razliku od americke muzike,u korejskoj muzici nije na prvom mestu da izvodjaci prave skandale,i da tako privlace publiku,vec talentom.Zato se i relativno malo zna o njihovim privatnim zivotima.Ja bih na primer,ipak vise volela da saznam o samoj dodeli nagrada,nego o glasinama.(koje su nastale zbog slike hahhaha jaooo fanovi moji ludi) Mislim da je ipak to prioritet u ovom slucaju.

  2. lol novom slikom ne pokrecu glasine da su bili u vezi <.<
    kad vec nemate nista pametno da napisete o k-pop-u
    bolje cutite

    • Bilo bi o cemu da se pise….samo sto su navikli da u americkom svetu muzike jesu najbitniji skandali,pa misle da je i to tu najbitnije…bile su tri dodele ovih dana,ali da….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.