147
Victoria’s Secret demantuje: Jessica Hart nije vređala Taylor Swift, sve je pogrešno...

Victoria’s Secret demantuje: Jessica Hart nije vređala Taylor Swift, sve je pogrešno protumačeno!

147
SHARE

NY: 2013 VICTORIA'S SECRET Fashion Show - Runway

Manekenka Jessica Hart bila je u centru pažnje ovog vikenda a nakon što izjavila kako Taylor Swift nije bilo mesto na Victoria’s Secret Fashion Showu.

Međutim, u njenu odbranu stali su ljudi iz Victoria’s Secreta koji tvrde kako su manekenkine reči pogrešno protumačene. “Lično sam bio u kontaktu sa Jessicom Hart i ona mi je rekla kako je njena izjava pogrešno shvaćena, pa da u stvari za Taylor kaže kako je ona neverovatna”, ispričao je Edward Razek, jedan od šefova ove kompanije za Us Weekly. “Ona je začuđena što bilo ko misli drugarčije. A o tome se možemo složiti.”

NYC: 2013 Victoria secrets lingerie collection show London Fashion Week S/S 2013

Razek je zatim dodao se Taylor odlično uklopila u šou i da će uvek biti dobrodošla ukoliko poželi da ponovo nastupi. “Ona nas je sve oduvala svojim nastupom. Ona ne može biti više lepa ili talentovana, jako smo srećni što je ona bila s nama. Jako je poštujem govoreći u ime Victoria Secreta, svih zaposlenih a naravno i Anđela.” Taylor je povodom svih priča bilo vrlo dostojanstvena i za sad se nije oglašavala na tviteru.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

5 KOMENTARA

  1. Ona je najbolja(Tay)….bas mi je drago sto sam procitala da je sve pogresno protumaceno jer zaista smatram da ona manekenka nije mislila nista lose <3333333 :)

  2. I bolje joj je tako, ahhah! Pa naravno, svi znamo da je Tay najsavrenije i najbolje bice na svetu!!!<133333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.