334
Jessica Biel zabranila Britney Spears i Cameron Diaz dolazak na njeno venčanje

Jessica Biel zabranila Britney Spears i Cameron Diaz dolazak na njeno venčanje

334
SHARE

Glumica je konačno spremna da se uda za svog dečka Justina Timberlakea, ali samo pod uslovom da na venčanju ne budu prisutne njegove bivše devojke.

null

Ona je nedavno u razgovoru za Chigaco Sun izjavila kako ne želi da žuri sa udajom, ali izvori bliski Justinu kažu će par stupiti u brak ove godine, odnosno u decembru. “On i njegova verenica Jessica Biel imaće malo tradicionalno venčanje blizu njegovog porodičnog doma u Tenesiju.”

null

Da sve ne bude glatko pobrinula se Jess koja insistira na tome da među gostima ne budu bivše devojke njenog budućeg muža. “Ne želi da bilo koja od njegovih bivših bude tamo, iako se JT još uvek jako dobro slaže sa Cameron Diaz”, dodao je isti izvor.

FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

  1. okej za britni jer se veza zavrsila burno,ali cameron… o.O nije mu branila da se druzi sa njom dok su snimali filmove i cuda a sad odjednom… pfff

  2. ooj jest glupa,pa i one su nastavile sa svojim zivotom i imaju nove ljubavi k’o da ce citav zivot voljeti nekog bivseg tamo

  3. Boji se da je ne ostavi na vencanju xD samo vidis Justin zbrisao sa Britney ili Cameron haha :D Bilo bi to zanimljivo :) al bi mediji brujali hahaha.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.