Start Stars Hot News! Jessica Biel šutnula Justina Timberlakea?

Jessica Biel šutnula Justina Timberlakea?

SHARE

Justin Timberlake i Jessica Biel su navodno prekinuli svoju trogodišnju vezu. Ako je verovati izvorima, Jessica i Justin već su mesecima imali problema u vezi pa je glumica odlučila prekinuti agoniju.

“Justin je uistinu verovao da je u Jessica ona prava, a i ona je to mislila neko vreme. No, veza im nije uopšte imala perspektivu. Oboje su naporno radili pa je zbog zaposlenosti ljubav isparila. Već su dugo bili svesni toga da im veza ne funkcioniše, a nakon prekida nameravaju ostati dobri prijatelji”, rekao je izvor Sunday Mirroru.

Justin trenutno snima komediju “Bad Teacher” s bivšom devojkom Camerom Diaz i čini se da oboje uživaju u vremenu koje provode zajedno. Navodno je baš Cameron insistirala na tome da Justin dobije ulogu u njenom filmu i sada uživa snimajući vruće ljubavne scene s bivšim dečkom.

Justin je pomalo zanemario svoju muzičku karijeru bacajući se u filmske vode. Osim filma u kojem glumi s Cameron, pozajmio je svoj glas liku Boo-Boo u filmskoj adaptaciji crtanog filma “Yogi Bear” iz 60-ih. Iako su mnogi sumnjali u njega, reditelj animiranog filma kaže kako je Justin u toj ulozi briljirao.

OSTAVI KOMENTAR