119
Jessica Biel: Ćuretina s chilijem je dobra, ali od nje užasno prdite

Jessica Biel: Ćuretina s chilijem je dobra, ali od nje užasno prdite

119
SHARE

Jessica Biel otkrila je da svoj lepi izgled duguje dobrom režimu vežbanja i ishrane, ali svejedno žudi za nezdravom hranom koja joj je “poput droge”. Devojka Justina Timberlakea tvrdi da žudi za zdravom hranom dok radi, jer inače nema energije. “Zaista mislim da je hrana poput droge. Kad ne jedem redovno, imam manje energije i moje telo izgleda drukčije, što znači da moje telo izgleda drugačije na filmu. Izgledam drukčije u licu”, rekla je lepotica.

Kaže kako je vrlo disciplinovana u vezi ishrane dok radi na nekom filmu, no potpuno je nedisciplinovana kad ne radi. Tvrdi da voli čips, pržene krompiriće i hamburgere, a i chili. “Ćuretina s chilijem je dobra, ali od nje užasno prdite”, rekla je Jessica. Iako ponekad žudi za nezdravom i prženom hranom, ipak se pridržava rasporeda koji joj je zadao trener te uz to pravilno jede. “Volim hranu, obožavam je. Ali zaista sam disciplinovana i dosadna većinu vremena. To je zaista istina”, izjavila je Jessica.

5 KOMENTARA

  1. Shta sad imate protiv nje? Ona je bash Ok. Samo je lepo rekla. Da je novinari ne smaraju sa tim pitanjima, ona sigurno ne bi to ni rekla. Ali pa shta? I poznati prde….

  2. pa natalija prdim i ja a ne idem okolo i pricam od cega mi se prdi i kad prdim…daj molim te, nema niko nista protiv jessice ali malo kulture i sofisticiranosti nije na odmet jednoj dami

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.