1130
Jessica Alba u kratkoj haljinici zabljesnula na premijeri filma “The Machete”

Jessica Alba u kratkoj haljinici zabljesnula na premijeri filma “The Machete”

1130
SHARE

Jessica Alba bila je zvezda večeri na premijeri filma “The Machete” u losanđeleskom Orpheum Theateru. Glumica je zabljesnula u kratkoj seksi haljini i pokazala vitke noge, a kombinaciju je upotpunila rokerskim štiklama i neodoljivim smeškom. Spremno je pozirala u društvu Roberta Rodrigueza, s kojim planira ponono da sarađuje na filmu “Spy Kids 4″. Jessicu je te večeri mogla zaseniti jedino Lindsay Lohan, koja je tek puštena iz klinike za odvikavanje. No, iako glumi u filmu, Lohan se nije pojavila na premijeri.

Image Hosting by imagefra.me

“The Machete” je novi rad Roberta Rodrigueza koji ga je režirao zajedno s Ethanom Maniquisom. Film je priča o bivšem federalcu koji, razočaran svojom organizacijom, kreće u brutalni osvetnički pohod na svog bivšeg šefa. Osim Albe i Lohan, u filmu glume i Danny Trejo, Robert De Niro, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson te ostali. Većina filmske ekipe bila je na premijeri, a Trejo, koji glumi naslovnu ulogu, dovezao se do teatra na svom “vatrenom” motoru.

25 KOMENTARA

  1. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku...luv ya guys :****

    @bojana tnx :D :)))

    @lilo fan….pa i ja volim njene filmove ali to ne znaci da je volim kao osobu….

  2. ne, lindsey ne pije, ne drogira se, vrlo je uzorna, lijepa, slatka, pozrtvovana, profesionalna i strpljiva…hahahahah da, bas!!!zena u zatvoru bila, drogira se i pije, vuca se sa svima i muskarcima i zenama…nisam homofob, ali bi vise ona dobila minusa, nego jedna uzorna, lijepa, plemenita supruga i majka…stoga ni jedne!

  3. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku...luv ya guys :****

    e bas joj spusti sandricak…respect ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.