Start Stars Hot News! Jessica Alba srećna jer je bogata, to je za nju dokaz uspeha

Jessica Alba srećna jer je bogata, to je za nju dokaz uspeha

SHARE

Lepa glumica Jessica Alba srećna je jer je zaradila mnogo novca u svojoj holivudskoj karijeri, naime, njen podebljan bankovni račun za nju je dokaz uspeha. 28-godišnja glumica s karijerom je započela tokom srednje škole, u kojoj se borila sa vršnjacima koji su joj se smejali.

Slavu i novac stekla je ulogama u filmovima kao što su “Sin City” i “Fatastic Four”. Alba je priznala da je najbolji deo njenog uspeha finansijska nezavisnost. “Zarađivanje velike količine novca me učinilo srećnom osobom. Niko mi nije pomogao, do svega što imam došla sam sama”, rekla je glumica i otkrila da i ostatku njene porodice finansije nisu nikakav problem.

“Moj tata je pokrenuo svoj posao s nekretninama i ide mu zaista jako dobro, moj brat glumi i bavi se manekenstvom te je takođe stao na svoje noge. Sva deca koja su zlostavljana od strane svojih vršnjaka, trebala bi shvatiti da mogu preuzeti kontrolu nad svojim životom i tako uspeti”, zaključila je glumica. Nedavno je izjavila da se boji da bi njena kćerkica mogla postati zlostavljačica ostale dece kad odraste.

OSTAVI KOMENTAR