114
Jessica Alba: Muškarci mi se nikada ne udvaraju

Jessica Alba: Muškarci mi se nikada ne udvaraju

114
SHARE

Jessica Alba jedna je od najlepših žena u Hollywoodu ali uprkos tome muškarci joj se nikada ne nabacuju. Čak i kada nije bila slavna, nikada je niko nije pozivao na dejt i to ju je uvek mučilo. “Uvek sam imala problema s tim. Nikada me niko nije zvao na dejt, ne znam zašto”, kaže lepa glumica, koja je muškarce očigledno uvek pomalo plašila.

Od kada je postala majka, kaže da je pomalo podivljala. Iako više toliko ne izlazi, kod kuće organizuje žurke. “Kada Honor zaspi, dođu mi prijateljice koje takođe imaju decu i onda ludujemo. Plešemo po kući i odlično se zabavljamo. Pre to nisam radila, ali sada više ne izlazim pa mi ovakva zabava odgovara”, rekla je Jessica.

Glumica je otkrila kako joj je uzor u životu Angelina Jolie. “Predivna je i ima neverovatnu karijeru. Ljudi više govore o njenom poslu i o njenom humanitarnom radu nego o njenoj lepoti. I ja sam se, kao i ona, uvek trudila u životu birati nestereotipne uloge. Čini mi se kako mi se sada to počelo isplaćivati”, rekla je Alba.

6 KOMENTARA

  1. PA…MUSKARCI ONI NEMAJU HRABROSTI DA JOJ PRIDJU JER AKO IH ODBIJE…ONDA MISLE DA CE TO DA SAZNA CEO SVET HAHAHAHAHA A ONI POPULARNI ONI JOJ SE UDVARAJU ALI ONA TO NE PRIMECUJE JESSICA JE BRE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.