Start Stars Hot News! Jessica Alba: Hodati u štiklama nije bilo toliko zabavno koliko zabiti ih...

Jessica Alba: Hodati u štiklama nije bilo toliko zabavno koliko zabiti ih nekome u oko

SHARE

Među filmovima prikazanim prvog dana 67. Venecijanskog filmskog festivala bio je i “Machete” Roberta Rodrigueza. Prilikom dolaska na projekciju na crvenom je tepihu od glumačke ekipe najviše oduševila lepa Jessica Alba, koja je za tu priliku odabrala crnu Valentinovu haljinu i sandale i torbicu s potpisom Salvatorea Ferragama.

Iako se lepa Alba redovno na crvenom tepihu može videti u štiklama vrtoglavih potpetica, glumica se požalila na one koje je nosila na snimanju filma i rekla kako su daleko neudobnije od dizajnerskih cipela koje inače nosi. “Hodati u njima nije bilo ni upola toliko zabavno koliko zabiti ih nekome u oko, to sigurno”, rekla je Alba.

U filmu je Machete (Danny Trejo), bivši meksički federalac, unajmljen od strane lokalnog biznismena i spin doktora Michaela Benza (Jeff Fahey) da za 150.000 američkih dolara ubije korumpiranog senatora McLaughlina (Robert De Niro ). No, kad na zadatku otkrije da mu je namešteno i da je sve zapravo klopka on jedva preživi.

Kreće u osvetu uz malu pomoć svog prijatelja Padrea Benita del Tora (Cheech Marin) koji je postao sveštenik i zakleo se na miroljubivost. Machete potom otima Benzovu kći April (Lindsay Lohan), a sa grupicom ilegalnih imigranata kreće u lov na one koji su mu smestili. Jessici Albi je u filmu pripala uloga Sartane.

OSTAVI KOMENTAR