336
Jerry Seinfeld: Lady Gaga je dosadna glupača, mrzim je!

Jerry Seinfeld: Lady Gaga je dosadna glupača, mrzim je!

336
SHARE

Jerry Seinfeld oštro je iskritikovao Lady Gagu nakon što je završila u njegovoj VIP loži zbog pokazivanja srednjeg prsta fotografima na utakmici Metsa i Padresa. “Ta žena je glupača. Mrzim je”, odgovorio je jedan od najpopularnijih američkih komičara kad su ga upitali za incident u njegovoj loži. Gaga je prošlog vikenda bila na utakmici Metsa i Padresa te u prvom redu gledališta pokazala srednji prst. Osiguranje ju je prisilno preselilo u praznu VIP ložu Jerryja Seinfelda bez njegovog dopuštenja. “Ne mogu da verujem da su je preselili u moju ložu, onu koju sam platio. Pokažete ljudima srednji prst i presele vas na bolja mesta. Je li to svet u kojem živimo?”, pitao se Seinfeld.

Uprkos kritikama koje je rekao na račun popularne pevačice, Jerry misli da je ona talentovana, ali dosadna. “Ne znam zašto radi sve to. Molim vas, probudite me kad sve završi. Nek’ napravi nešto originalno, a ne da nosi blještavi bikini i pokazuje srednji prst”, rekao je komičar u intervjuu za WFAN radio. “To je jadno. I zašto pokazuje srednji prst? Koliko je star taj gest? Kako je to uopšte postao ‘prst’? Neko je jednog dana samo odlučio da je to loš prst?”, šalio se Jerry, no nastavio je u nešto ozbiljnijem tonu. “Ne znam šta je tim mladim ljudiima”, pita se autor jedne od najpopularnijih serija u istoriji televizije. On kaže kako ne smatra da je “svaki publicitet, dobar publicitet” te ne razume kako je takva medijska pažnja dobra za nju.

Image Hosting by imagefra.me

53 KOMENTARA

  1. nina ima super spotove najbolje na svetu pogledaj malo po internetu dokazano je da gaga ima najbolje spotove u istoriji muzike i najskuplje zato potrazi malo po internetu ako mi ne verujes slazem se ima super pesme a stajling joj je super nebih da se svadjam sa tobom nina ali stvarno nemoj da vredjas gagu to bi bilo isto kada bih ja pocela tako da pricam o justinu bioeberu koji ima mnogo vise mana nego gaga svi znate na sta mislim ali necu o tome

    • Najskuplji spot je Scream! A i ne gleda se koliko je skup spot, negoi da liu vredi nešto. Ona se u svakom spotu jebe, ubija nekog, i sva neka saranja, nikad nije pozitivna… Jebem ti takve spotove!

  2. klara obozava Eminema,kome je to bilo upuceno?Posto su ovde 2 osobe zastitnicki nastrojene prema njoj ;-) VLADA LOVE-NINA,MALLA,HOTI AND FANE i ja

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.