460
Jennifer Lopez želi da usvaja decu

Jennifer Lopez želi da usvaja decu

460
SHARE

J.Lo kaže da je o usvajanju počela da razmišlja tek kad je upoznala blizance iz Etiopije na snimanju filma “What to Expect When You’re Expecting”.

null

Pevačica i glumica ima četvorogodišnje blizance Maxa i Emmu sa bivšim suprugom Marcom Anthonyjem a sad razmišlja i proširenju porodice kroz usvajanje. Jen je na setu radila sa blizancima iz Etiopije čija je majka umrla i kaže da se u njih prosto zaljubila.

null

“Smešno je to, jer pre snimanja nisam ni razmišljala o usvajanju, oduvek sam želela samo svoje bebe. Ali posle filma i za vreme njegovog snimanja, dok sam držala te male blizance iz Etiopije odmah sam se zaljubila i jasno mi je kako neko to može, kako je lako prihvatiti dete koje nema nikoga”, rekla je Jennifer za Daily Mirror.

null

“To je prelep, nesebičan čin ljubavi i nešto za šta kažete, ‘OK, razumem ta osećanja, kapiram to. Skoro sam odvela te bebe kući. Zaljubila sam se u te bebe.” Ipak, usvajanje trenutno nije opcija za nju: “Usvajanje bi bilo blagoslov ali sam fokusirana na svojih dvoje dece i već imam pune ruke posla”, rekla je.

FOTO: SIPA

2 KOMENTARA

  1. Lepo od nje što tako misli.Da ima mnogo ovakvih ljudi,ne bih bilo siromašne djece koja nemaju šta da jesu.Svaka čast!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.