141
Jennifer Lopez zabranila bivšem suprugu nastup u Američkom idolu

Jennifer Lopez zabranila bivšem suprugu nastup u Američkom idolu

141
SHARE

Jennifer Lopez zabranila je bivšem suprugu Ojaniu Noi učestvovanje na audiciji za Američki idol. Noa je planirao da nastupi na audiciji u Kaliforniji i to pevajući baš jednu Jenifferinu pesmu. Međutim, Lopez, koja je u žiriju zajedno s Randyjem Jacksonom i Stevenom Tylerom, rekla je producentima kako bi joj bilo neugodno da Ojani nastupi u showu. Njemu je tada saopšteno kako bi mogao biti uhapšen ako nastavi sa svojim planovima pa je odustao od nastupa.

“Šefovi Fox televizije su mu jasno dali do znanja kako bi mogao biti uhapšen ako se pojavi na audiciji pa je odustao u poslednjem trenu. To je sramota jer je on jedino hteo da peva i pokaže ljudima kako i on ima lep glas”, rekao je izvor za RadarOnline. Ojani i Jeniffer upoznali su se 1997. godine dok je ona još radila kao konobarica. Brak je trajao svega godinu dana nakon čega su se rastali u dobrim odnosima. Međutim, poslednjih godina imali su dosta razmirica nakon što ga je Jennifer otpustila s mesta glavnog kuvara njenog bivšeg restorana “Madre’s” jer je iznosio u javnost privatne detalje njihovog 12-mesečnog braka.

3 KOMENTARA

  1. _____♥♥♥__________♥♥♥JENNIFER LOPEZ♥♥♥____________♥♥♥________

  2. Ne mogu da verujem kakvu glupost ste napisali… ”dok je ona još radila kao konobarica” – Jennifer nikada nije radila kao konobarica, ON je radio kao konobar kada su se upoznali na snimanju njenog filma 1997, ona je tada vec bila filmska zvezda!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.