260
Jennifer Lopez tvrdi: Žene vladaju muzičkom industrijom

Jennifer Lopez tvrdi: Žene vladaju muzičkom industrijom

260
SHARE

'Chime For Change' Concert

Nakon što je prošlog vikenda nastupila na humanitarnom koncertu “Sound Fot Change”, Jennifer Lopez je izjavila da ženski izvođači vladaju muzičkom industrijom.

J-Lo pridružila se Beyonce, Madonni, Ellie Goulding i Mary J Blidge na sceni ovog koncerta, koji je održan kako bi se promovisala humanitarna organizacija “Chime For Change”, koju su osnovali modna kuća Gucci, Salma Hayek i Beyonce. Cilj ove fondacije je da promoviše edukaciju i zdravlje za žene. Pevačica hita “Live It Up” izgleda da je još pod utiskom ovog važnog događaja, pošto je izjavila da već preko 20 godina žene vladaju muzičkom industrijom.
“Žene su preuzele muzičku industriju. Kada pomislite na sve ženske izvođače koji su se pojavili, čak i pre 20 godina, sve do Cher, Glorie Estefan, preko Maraiah Carey i Celine Dion, pa do novog talasa koje smo započele ja Beyonce i Britney Spears, a koji su nastavile Rihanna i Lady Gaga… Za to vreme bilo je tek nekoliko muškaraca”, rekla je pevačica za magazin “Stylist”.
Ona je otkrila i da nije žurila sa povratkom na posao nakon što je rodila blizance Emme i Maxa, jer je toliko dugo čekala da zasnuje porodicu. “Prošlo je dve godine pre nego što sam se vratila i mogla da se koncentrišem na karijeru.”

Izvor: Life Content

19 KOMENTARA

 1. J.Lo je apsolutno u pravu, i u današnjosti žene vladaju muzičkom industrijom. Što se tiče muškim izvođača, zaista imam nekih mega-talentovanih i mega-popularnih, ali je više takvih ženskim izvođača. :) ♥

 2. E ne mogu se porediti u muzickom svijetu sa zenama muskarci,Justin Timberlake,Adam Lavigne,pokojni Michael Jackson,Usher,Kris Martin,Jared Leto,Marc Antony i milion drugih bozanstvenih glasova koje zene nikada nece uspjeti,svaka moze na plejbeku mlatarati,jedino je kvalitetan glas od Celine Dion,Tine Turner i Christine Aguilere,ostalo su bljuvotine!Kakva Jennifer,upalite na jt klip njenog koncerta,ni jedan bez plejbeka!

 3. Ako cemo realno,Jennifer nije rekla da su one sad najpopularnije..niti je spominjala ikakve glasovne moogucnostii..samo je mislila na nove fazone u svijetu muzike koje su zapocele one..tj. ZENE ..aaa Boze :D ahhaha

 4. Kako 1D da dodje na Balkan?
  Procitajte i dobro razmislite :)
  Fanovi sa Balkana nisu dobro organizovani!To je najveci problem.Trebali bi svakodnevno sto vise nas twittovati “Balkan needs One Direction”
  Svakodnevnim twittovanjem,ia ako bi sto vise nas twittovalo sigurno bi nas bar jednom primetili.Onda bi na sve nacine trebali pokazati da bi koncert 1D u nekoj Balkanskoj zemlji posetilo mnoooogoo fanova!Ja bi iskreno dosla iako nezivim u Beogradu niti negde blizu Beograda.Da je koncert u nekoj drugoj Balkanskoj drzavi isto bi dosla,skolu bi propustila jer u skolu idem svaki dan a 1D nema koncert svaki dan!Roditelji bi mi platili koliko treba i odvezli bi me gde god treba jer znaju da je to moj SAN!
  Mnogo vas nece ovo ni procitati ali trebali bi.I okupljanje Directionera trebalo bi biti ne samo po glavnim gradovima nego i po manjim,npr. ne samo u Beogradu vec i u Novom Sadu.
  I kada se organizuju okupljanja Directionera trebali bi se potruditi da nas primete.Da nas bude sto vise.Mogli bi izstanpati papiri sa natipsom “One Direction pleas come to Balkan” i lepiti ih svugde i davati prolaznicima.Onda pozvati televiziju da nas snimi i moliti sve teen casopise da pisu o tome!
  A ti dragi Bravo,mogao bi nam pomoci.
  Mogao bi reci areni da ima gomilu Directionera sirom Srbije i sirom Balkana i da bi iz svake Balkanske drzave doslo mnogo tinejdzera jer je to mnogim san.Da ih bar jednom pozovu mozda bi i dosli!
  Ali izgleda niko nam ovde na Balkanu nikad nece ostvariti san!Ipak ovo je samo Balkan,i ovde se neostvaruju takve stvari!Zato ljudi pakujte kofere idemo do Engleske ;) Nadjemo se na aerodromu u Beogradu ;) <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.