Start Stars Hot News! Jennifer Lopez tvrdi: Žene vladaju muzičkom industrijom

Jennifer Lopez tvrdi: Žene vladaju muzičkom industrijom

SHARE

'Chime For Change' Concert

Nakon što je prošlog vikenda nastupila na humanitarnom koncertu “Sound Fot Change”, Jennifer Lopez je izjavila da ženski izvođači vladaju muzičkom industrijom.

J-Lo pridružila se Beyonce, Madonni, Ellie Goulding i Mary J Blidge na sceni ovog koncerta, koji je održan kako bi se promovisala humanitarna organizacija “Chime For Change”, koju su osnovali modna kuća Gucci, Salma Hayek i Beyonce. Cilj ove fondacije je da promoviše edukaciju i zdravlje za žene. Pevačica hita “Live It Up” izgleda da je još pod utiskom ovog važnog događaja, pošto je izjavila da već preko 20 godina žene vladaju muzičkom industrijom.
“Žene su preuzele muzičku industriju. Kada pomislite na sve ženske izvođače koji su se pojavili, čak i pre 20 godina, sve do Cher, Glorie Estefan, preko Maraiah Carey i Celine Dion, pa do novog talasa koje smo započele ja Beyonce i Britney Spears, a koji su nastavile Rihanna i Lady Gaga… Za to vreme bilo je tek nekoliko muškaraca”, rekla je pevačica za magazin “Stylist”.
Ona je otkrila i da nije žurila sa povratkom na posao nakon što je rodila blizance Emme i Maxa, jer je toliko dugo čekala da zasnuje porodicu. “Prošlo je dve godine pre nego što sam se vratila i mogla da se koncentrišem na karijeru.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR