Start Stars Hot News! Jennifer Lopez: Tajna srećnog braka je u sitnim znacima pažnje, poput kuvanja...

Jennifer Lopez: Tajna srećnog braka je u sitnim znacima pažnje, poput kuvanja kafe

SHARE

Glumica i pevačica Jennifer Lopez kaže kako je tajna njenog srećnog šestogodišnjeg braka s Marcom Anthonyjem, s kojim ima i dvogodišnje blizance Maxa i Emme, u tome što se svakodnevno trude usrećiti jedno drugo sitnicama, poput kuvanja kafe.

“Treba puno toga da bi se romantika u braku održala. Ono što mnoge žene zaborave kad dobiju decu je odnos s mužem. I on zahteva bar malo pažnje. Svakodnevno se pitam: `Šta sam danas uradila za našu vezu? Jesam li ga probudila jutros? Jesam li mu skuvala šolju kafe? Jesam li učinila nešto lepo za njega? Jesam li mu rekla da ga volim?`. Sve su to sitnice na koje se lako zaboravi, a vrlo su važne jer je odnos među supružnicima ključan za opstanak porodice”, kaže Lopez.

Dodala je i kako “nikad nije bila srećnija” negoli što je otkako je u braku s Marcom te kako i on daje sve od sebe kako bi očuvali svoju vezu. Navela je kako joj suprug često poklanja nakit te kako ju je posebno oduševio za prvu godišnjicu braka kad joj je poklonio prsten s 14-karatnim plavim dijamantom. “Iako mi je otad poklonio mnogo darova, taj prsten mi je do danas ostao najdraži komad nakita”, kaže Jennifer.

OSTAVI KOMENTAR