568
Jennifer Lopez: Sledeća stanica Beograd!

Jennifer Lopez: Sledeća stanica Beograd!

568
SHARE

Jennifer Lopez za vikend je održala koncerte u Turskoj i Bugarskoj, a sad se zaputila u glavni grad Srbije, gde će sutra nastupiti!

null

Jennifer Lopez koja će sutra nastupiti u beogradskoj “Kombank areni” boraviće u luksuznom hotelu “Metropol Palas”, saznaje Telegraf. Naime, pevačica je pre mesec dana od organizatora koncerta u Srbiji tražila da joj pošalju spisak hotela kao i privatnih vila, ali se pre nekoliko dana odlučila da odsedne u pomenutom hotelu.

null

Kako saznajemo, Jennifer je sa svojim menadžerom pažljivo pregledala sve hotele i odlučila se za “Metropol”. Za nju i njenu porodicu je spreman predsednički apartman od 140 kvadrata, koji ima salu za sastanke i veliki đakuzi u kupatilu. Ispred apartmana biće postavljeno specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji se nalazi po 100 belih ruža, kako je Jennifer zahtevala.

Izvor: telegraf.rs

5 KOMENTARA

    • I molim vas sirite i po Fecebooku i Twitteru da bi smo uspeli danas u 18h ako je neko u skoliili negde neka nam se prikljuci sto pre bukvalno svake sekunde moramo tvitovati…molim vas prikljuci te nam se :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.