Start Stars Hot News! Jennifer Lopez prestravljena: “Mislila sam da mi nešto nije u redu s...

Jennifer Lopez prestravljena: “Mislila sam da mi nešto nije u redu s kćerkom”

SHARE

Jennifer Lopez se prisetila trenutka u kojem je pomislila da joj nešto nije u redu s kćerkom Emmom. Kad je devojčica bila beba, pevačica je napipala neku čvorugu na njenoj glavi.

Kaže da je poludela od panike i pomislila kako se nikada ne bi mogla oporaviti da se njoj nešto strašno dogodi. “Sjećam se da sam imala osećaj kako nešto nije u redu, Gledala sam Marca i rekla da moramo pozvati lekara. Počela sam da paničim da malena možda nije pala nekome dok nas nije bilo u blizini. Sećam se kako sam mislila da bih umrla da se njoj nešto dogodi”, rekla je pevačica, koja se u međuvremenu razvela od Marca.

Jennifer je u tom trenutku shvatila koliko je srećna što ima nvaca i pristup sjajnoj zdravstvenoj brizi. “S Emmom je sve bilo u redu, što smo saznali nakon nekoliko rutinskih pretraga. Ali, zamislila sam se o onim manje srećnim mamama s čijom decom stvarno nešto nije u redu, a one nemaju novca za lekare”, rekla je J-Lo. Zbog toga joj je palo na pamet da pokrene Maribel Foundation, u spomen na Marcovu sestru koja je sa samo osam godina umrla od raka mozga. Fondacija je posvećena poboljšanju zdravstva za žene i decu širom sveta.

OSTAVI KOMENTAR