Start Stars Hot News! Jennifer Lopez: Potreban mi je predah

Jennifer Lopez: Potreban mi je predah

SHARE

jennifer lopez

Jennifer Lopez mnogi zavide na energiji koju ima, zahvaljujući kojoj ona već preko dvadeset godina vlada svetskom muzičkom scenom. Ona je nedavno otkrila da joj je potrebna mala pauza i da joj nedostaje da provodi malo više vremena koje bi provela sa svojom decom.

Od kada je započela karijeru, J-Lo ne staje. Uprkos tome što je 2008. godine dobila blizance Maxa i Emme, ona retko kada ode na odmor i napravi pauzu od silnih obaveza. Pevačica ne krije da joj nedostaje da malo više vremena procodi sa deom. “Stalno sam u potrazi za trenutkom kada ću moći da legnem i da se opustim. Volim svoj posao i moja dece oduzimaju najveći deo slobodnog vremena koje imam”, rekla je Jennifer u intervjuu za magazin Extra.
Ona se nada da će konačno ovog leta imati priliku da ostvari tu želju, pošto je nedavno kupila vilu vrednu 10 miliona dolara u letovalištu Hemptons u blizini Njujorka, gde se nada da će se odmoriti sa porodicom daleko od očiju javnosti. “Oduvek sam sanjala da imam kuću u kojoj će cela moja porodica moći da provede Božić. I uvek sam želela da deca budu blizu Marcu, koji živi u Njujorku, pa je to bio prirodan korak”, rekla je ona. Ovaj intervju podstakao je brojne glasine da Jennifer planira da se na neko vreme povuče iz javnosti i da napravi pauzu u karijeri, ali s obzirom da je nedavno objavila novi singl, verujemo da ćemo još uživati u njenim pesmama i nastupima.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR