628
Jennifer Lopez poručuje dečku: “Zašto ne pronađeš mlađu devojku?”

Jennifer Lopez poručuje dečku: “Zašto ne pronađeš mlađu devojku?”

628
SHARE

null

43-godišnja pevačica i glumica deluje kao osoba koja je prepuna samopouzdanja ali je u svom novom intervjuu ipak otkrila da je ponekad nesigurna u sebe.

Ona priznaje da je ponekad muči to što je 18 godina starija od svog dečka, pa razmišlja koliko će njihova veza opstati zbog toga. Govoreći otvoreno za People Magazine, J.Lo je otkrila: “Pitam ga ‘Zašto ne pronađeš mlađu devojku i odeš odavde?’ Šta želiš od mene?”. “Onda pomislite ‘Koliko će ovo trajati?’ Mislite ‘OK, za 10 godina ja ću biti ovakva a ti ovakav’ i…muškarci tih godina su…mislim sve i svašta”, rekla je.

null

“Istina je da ne znamo šta će se desiti. Uživamo u ovom momentu. Usrećujemo jedno drugo. Ja sam izašla iz velike, teške, razarajuće stvari, a on mi je pomogao da se izlečim”, kaže Jenny o svom propalom braku s Marcom Anthonyjem. J-Lo je svesna da stari ali otkriva zašto izgleda toliko mladoliko. “Nikad nisam pušila ili pila i to se isplaćuje sad jer je moja koža još uvek dobra.”

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

 1. Ja mislim da je on sa njom zbog novca,al dobro ko zna…………
  Njihov zivot njihova stvar ;)

 2. One je stvarno najlepsa zena na svetu.
  Ipak,iako nikada nije pusila ni pila (svaka jos cast),na pocetku svoje karijere je radila jednu debilno SKUPU operaciju lica,sto je i danas cini mladolikom.
  ?A ako je njen decko sa njom zbog para,nikada je nece napustiti :D
  JLover 4ever <3

 3. Meni ona uopste nije najlepsa zena na svetu ,ima preveliku glavu i bez sminke i nije nesto ,ima lepsih. Sto se tice njihove veze pa logicno da je sa njom zbog slave i novca,dok je ona sa njim zbog sexa,realno. Logicno da njihova veza nema buducnosti  jer ce i on pozeleti da ima dete a ona mu to ne moze pruziti. Msm stvarno ona ce za par godina imati 50 a on 30 ? Bezveze

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.