Start Stars Hot News! Jennifer Lopez ponovo optužena za razmaženost

Jennifer Lopez ponovo optužena za razmaženost

SHARE

null

Godinama se priča kako J-Lo ignoriše “obične” ljude i ima spisak neverovatnih zahteva gde god da gostuje, a In Touch Weekly tvrdi da se ništa nije promenilo.

null

Znamo da je pop superzvezda zahtevala da njen bekstejdž u Beogradu bude potpuno beo, a ista situacija je bila i na drugim mestima gde je gostovala. “Cela soba je morala biti bela”, prenosi jedan izvor. “Ona traži dve tuce ekvadorskih belih ruža, bele kožne sofe, bele pokrivke za stolice i čak i belu hranu, poput ribe.”

null

Sa druge strane, Star magazin prenosi priču stjuardese, koja je sa pevačicom i glumicom imala neprijatno iskustvo za vreme leta. “Samo sam joj rekla ‘Šta mogu da vam donesem za piće?’ ali Jennifer nije ni primetila da postojim. Okrenula je glavu ka svom asistentu i rekla mu ‘Reci joj da hoću dijetalnu kolu i limetu.’ Nije htela ni da me pogleda. Bilo je to jako tužno, izgledala mi je tako slatko u svojim filmovima.” Jedan izvor za magazin Star potvruđuje da su ovakve priče po pravilu istinite. “Ona ne priča sa prodavcima, zaposlenima u restoranu ili hotelima, pa čak i sa drugim osobama na letu. Priča jedino preko asistenta.”

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR