Start Stars Hot News! Jennifer Lopez: Ponekad se ne stignem istuširati

Jennifer Lopez: Ponekad se ne stignem istuširati

SHARE

Jennifer Lopez često za sobom vodi nekoliko stilista i frizera kako bi u svakom trenutku izgledala besprekorno, ali latino diva priznaje kako se ne stigne uvek posvetiti svom izgledu, pa čak niti ličnoj higijeni.

Jen ima trogodišnje blizance Maxa i Emmu te je u intervjuu za US Weekly otkrila da ima mnogo manje vremena za sebe otkako je samohrana majka. “Ponekad se niti ne stignem otuširati i potpuno to razumem”, izjavila je.

Kaže kako je njena deca najviše potiču da pazi na svoj izgled i da bude glamurozna. “Moja deca moraju znati kako izgledam. Morate se potruditi i reći: ‘OK, moram ponovo postati osoba koja sam bila'”, smatra ona. Iako pokušava uskladiti karijeru i majčinstvo, J. Lo kaže kako ipak uspeva naći vremena za sebe i posvetiti se onome što jako voli, modi. U intervjuu se takođe prisetila slavne, zelene, Versaceove haljine s dubokim izrezom o kojoj su svi pričali na dodeli Grammyja 2000. godine. “Sećam se da sam je oblačila, a stilist mi je rekao: ‘Znaš, neto ju je već nosio pre tebe’. Ja sam mu rekla: ‘Ne zanima me. Izgleda odlično'”, prisetila se Jennifer Lopez.

OSTAVI KOMENTAR