1261
Jennifer Lopez: “Počela sam da sedim s 23 godine”

Jennifer Lopez: “Počela sam da sedim s 23 godine”

1261
SHARE

Jennifer Lopez priznala su joj se prve sede vlasi pojavile kada je imala tek 23 godine i da od tada farba koren kose na svake dve nedelje.

“Moja mama i moj tata su rano osedeli, pa i ja sa njima. Kad sam krenula da radim filmove, počela sam da sedim. To je bilo od stresa i pritiska”, šali se J-Lo. Ona kaže i da otkad se udala, mora da boji kosu na svake dve nedelje.

Govoreći o svom izboru za najlepšu ženu sveta u časopisu People, rekla je: “Nemam više 20 godina, tako da sam bila veoma uzbuđena zbog toga. Kada su mi rekli, bila sam veoma iznenađena, ali shvatam to kao laskanje. Velika je čast kad o vama pričaju na taj način.”

“Od kada sam se udala, muškarci se plaše da mi dele komplimente. Ali devojke ne. Volim devojke i volim moje prijateljice. Uvek sam lepo raspoložena prema njima.”

12 KOMENTARA

  1. Hahaha,imam 1 pitanje…jedna moja drugarica je strasno zabrinuta bila juce u skoli,jer joj je 20ak dlaka bilo nekako… bijelo :P jel moguce da neko pocne da sijedi sa 15-16 godina? xD

  2. Hahahahhaha “seda dlaka donosi srecu” onda su najsretniji ljudi na ovom svetu penzioneri, nekima je sreca donela medicinsku negu… a obavezno svima tablete za krvni pritisak jos drugih tableta….

  3. Ma kontam bre, samo se salim

    e sada cu ja biti presrecna ako mi izadje seda dlaka pa makar i to znacilo da starim hihih

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.