Start Stars Hot News! Jennifer Lopez otpustila menadžera koji joj je savetovao da smrša

Jennifer Lopez otpustila menadžera koji joj je savetovao da smrša

SHARE

Jennifer Lopez je jednom otpustila menadžera koji joj je rekao da skine nekoliko kilograma. Pevačica i glumica to je otkrila u razgovoru s koleginicom Jane Fondom.

“Bila sam tako ljuta što neko kaže da ne smeš da imaš malo više mesa na sebi. Ni u kojem slučaju nisam bila debela. To je od njega bilo jako zlobno i uskogrudo”, rekla je Lopez, koja je poznata po svojim bujnim oblinama, posebno po velikoj zadnjici.

J.Lo kaže kako joj nije padalo na pamet da se menja zbog nekoga. “Takva sam, takav sam tip žene, odrastala sam okružena takvim ženama i mislim da je to prelepo. Ne postoji ni jedan razlog da ne budem onakva kakva zaista jesam”, misli Jennifer, koja se nedavno razvela po treći put. Dodaje kako danas više ne dobija slične predloge i misli da danas ljudi bolje razmišljaju o oblinama.

Pevačica i glumica je otkrila i šta misli o plastičnim operacijama. “Volela bih da mislim da ću se uvek osećati dobro u sopstvenoj koži i da ću stariti dostojanstveno. Ali šta ako ipak poželim nešto malo da popravim? Mislim da sam otvorena za to”, kaže Jennifer.

OSTAVI KOMENTAR