Start Stars Hot News! Jennifer Lopez otkriva detalje o razvodu u novom 3D filmu

Jennifer Lopez otkriva detalje o razvodu u novom 3D filmu

SHARE

Jennifer Lopez objavuće dokumentarni film o svom životu, u kojem će njeni fanovi moći između ostalog i da saznaju kako se pevačica izborila sa razvodom od Marca Anthonyja.

Popularna glumica i pevačica otkrila je tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji da će njen predstojeći 3D koncertni film otkriti i detalje o tome kako je došlo do razvoda i kako je ona podnela medijski haos koji ju je potom okružio. “Prošla sam kroz veliku promenu u svom životu sa razvodom, i pomislila sam da možemo to da snimimo”, otkrila je pevačica.
Jennifer i Marc venčali su se 4. juna 2005. godine. Zajedno imaju blizance Emme i Maxa. Kada su u julu 2012. godine objavili da se razvode, mnogi su bili šokirani i iznenađeni, jer se svima činilo da imaju skladan brak. Ubrzo nakon raskoda, Jennifer je našla novog dečka – plesača Caspera Smarta, dok je Marc do prošlog meseca bio u vezi sa manekenkom Chloe Green. Jenniferin menadžer Benny Medina otkrio je još u avgustu prošle godine da će pevačica snimiti dokumentarni film koji će nositi naziv “Dance Again”.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR