267
Jennifer Lopez otkriva detalje o razvodu u novom 3D filmu

Jennifer Lopez otkriva detalje o razvodu u novom 3D filmu

267
SHARE

Jennifer Lopez objavuće dokumentarni film o svom životu, u kojem će njeni fanovi moći između ostalog i da saznaju kako se pevačica izborila sa razvodom od Marca Anthonyja.

Popularna glumica i pevačica otkrila je tokom gostovanja u jednoj radijskoj emisiji da će njen predstojeći 3D koncertni film otkriti i detalje o tome kako je došlo do razvoda i kako je ona podnela medijski haos koji ju je potom okružio. “Prošla sam kroz veliku promenu u svom životu sa razvodom, i pomislila sam da možemo to da snimimo”, otkrila je pevačica.
Jennifer i Marc venčali su se 4. juna 2005. godine. Zajedno imaju blizance Emme i Maxa. Kada su u julu 2012. godine objavili da se razvode, mnogi su bili šokirani i iznenađeni, jer se svima činilo da imaju skladan brak. Ubrzo nakon raskoda, Jennifer je našla novog dečka – plesača Caspera Smarta, dok je Marc do prošlog meseca bio u vezi sa manekenkom Chloe Green. Jenniferin menadžer Benny Medina otkrio je još u avgustu prošle godine da će pevačica snimiti dokumentarni film koji će nositi naziv “Dance Again”.

Autor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Meni je glupo sto snima ovaj film… :3
    Mislim jeste da je ona velika zvijezda i da su joj se u zivotu desile stvari koje jesu kao iz  filma ali nekako mi je to glupo…
    Sad cijeli svijet moze da zna sta je radila i kako se razvodila sa muzem JLo… :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.