389
Jennifer Lopez: Ne bih imala ništa protiv da mi sin bude gay

Jennifer Lopez: Ne bih imala ništa protiv da mi sin bude gay

389
SHARE

Dok se mnogi zgražaju nad pomisli da im deca jednog dana postanu homoseksualci, Jennifer Lopez otvoreno je priznala da joj je sasvim svejedno koje će seksualne orijentacije biti njena deca.

“Iskreno, uopšte mi ne bi smetalo da mi je sin homoseksualac, ili kćerka. Suprug me čak jednom pitao što ako je jedno od naših blizanaca gay i rekla sam mu ‘zar je bitno'”, priznala je Jennifer, s kojom se složio suprug Marc Anthony.

“Mi volimo svoju decu i želimo da budu srećna”, dodaje lepa pevačica koja je usput demantovala navode o tome da se ponaša poput neke dive. “Ne volim takve priče jer one nisu istinite i uvek su me ljutile”, kaže pjevačica koja smatra da je uvek, bez obzira na sve, bitno zadržati osmeh na licu. “Istina uvek dođe na videlo”, kaže Jennifer.

5 KOMENTARA

  1. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla♥ JBiebera, hottie, ninu, sandru, amy lee, chg, bojanu, fanex and luku...luv ya guys :****

    jbt koja majka bi to dozvolila svom detetu?! i jos bila srecna sto joj je dete gay…znaci ne verujem -.-

  2. Pametna žena… stvarno, zar je bitno? To nije nešto što nekom možeš da dozvoliš ili zabraniš, moraš pustiti ljude da sami odlučuju…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.