Start Stars Hot News! Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo”

Jennifer Lopez nakon razvoda: “Trudila sam, ali jednostavno nije išlo”

SHARE

Jennifer Lopez progovorila je o nedavnom razvodu od Marca Anthonyja. U intervjuu za Vanity Fair rekla je kako se zaista trudila da joj brak uspe, ali jednostavno nije išlo.

“To je bio moj najveći san, zaista sam predano radila na tome. Oboje smo radili. Ponekad jednostavno ne ide i to je jako tužno. Ipak, ostajem večiti optimista kad je u pitanju ljubav. Verujem u ljubav”, izjavila je pevačica. Iako joj je to treći razvod, kaže da se raduje novim izazovima.

“Pozitivna sam, odlučna da nastavim dalje sa svojim životom, odgajam decu i radim najbolje što mogu kao majka, zabavljačica i osoba. Sad se radujem novim izazovima. Osećam se jakom”, tvrdi ona. “Ja sam beznadežna romantičarka i vrlo strastvena kad je u pitanju ljubav”, dodaje J-Lo.

O razlozima zbog kojih je došlo do razvoda nije detaljnije govorila, samo je rekla da će uvek poštovati svog bivšeg supruga. “Uvek ću imati poštovanja za Marca kao pevača i izvođača. Zapravo smo jako dobro zajedno radili i uvek mi je davao podršku. Zajedno smo mogli da činimo čuda i zaista smo ih radili. On će uvek biti u našim životima. Ima posebno mesto u mom srcu kao otac moje dece”, rekla je Jennifer u intervjuu.

OSTAVI KOMENTAR