Start Stars Hot News! Jennifer Lopez i Marc Anthony raskinuli pre večere s Williamom i Kate

Jennifer Lopez i Marc Anthony raskinuli pre večere s Williamom i Kate

SHARE

Nakon što su Jennifer Lopez i Marc Anthony objavili u zajedničkoj izjavi da se rastaju, mediji iznose detalje njihovog razvoda.

Prema najnovijim glasinama, par je raskinuo nekoliko sati pre svečane večere s Princom Williamom i Kate Middleton u Holivudu. Naime, J-Lo i njen suprug bili su među odabranim zvanicama prošlog vikenda, ali Jennifer je došla u društvu svoje majke Guadalupe i bez venčanog prstena na ruci. Tada niko nije pridavao veliku pažnju tome, mada su kraljevski pomoćnici navodno bili pomalo iznenađeni time.

Daily Mail javlja da je par želeo da sačeka nekoliko dana nakon odlaska kraljevskog para kako bi obavestili javnost o razvodu. “Ovo nije nikoga iznenadilo. Marc voli da ima kontrolu. U početku se njoj to sviđalo, jer joj se suprotstavljao, a prvih dana on je bio jako zaljubljen u nju i ona u njega”, izjavio je Jenniferin stilista Phillip Bloch. Njihov brak ušao je u krizu tri godine nakon venčanja koje je bilo u junu 2004. Ozbiljnije svađe su počele kad se 2008. godine kod njih preselila majka Jennifer Lopez kako bi čuvala blizance.

“Svađali su se i kad je ona saznala da on duguje nekoliko miliona dolara neplaćenog poreza za imanje na Long Islandu. Drugi problem je bio kad se nisu mogli dogovoriti gde će živjeti. J. Lo ima karijeru u Holivudu i želela je da živi u njihovoj vili u Malibuu. Marc je voleo Njujork.  Ona je pristala da se preseli tamo u poslednjem pokušaju da spasi brak, ali u ponedeljak sam čuo da je sve gotovo”, rekao je filmaš Ed Meyer. “Njena majka je želela da upravlja njenim životom i Marc je želeo da upravlja njenim životom, a mislim da J-Lo nije želela da je bilo ko kontroliše. Borila se da sve uspe, zbog dece. Očajnički je želela da izbegne treći razvod”, tvrdi Meyer.

OSTAVI KOMENTAR