587
Jennifer Lopez će tražiti puno starateljstvo nad decom

Jennifer Lopez će tražiti puno starateljstvo nad decom

587
SHARE

Jennifer Lopez priprema se za žestoku sudsku bitku s Marcom Anthonyjem. Pevačica će navodno tražiti puno starateljstvo nad njihovim blizancima, Maxom i Emmom što se njenom bivšem suprugu neće nimalo svideti.

“Oni su uvek s majkom. Jennifer blista kad je uz svoju decu. Neverovatna je, balansira posao i majčinstvo”, izjavio je izvor. Nije poznato kako je Marc reagovao na ovo, ali temperamentni pevač sigurno neće dopustiti da Jennifer dobije puno starateljstvo.

Par je prošlog meseca objavio da se rastaje, a Jennifer je nedavno dala intervju u kojem je pričala o razlozima raspada braka. Rekla je kako joj je razvod bio jedna od najtežih odluka u životu, ali više nije mogla da pristaje na kompromise i samu sebe voli dovoljno da ode iz lošeg braka.

5 KOMENTARA

  1. pa osim ako je nije tukao ili vredjao,ne vidim neki drugi razlog zbog cega ne bi mogli da dele starateljstvo.ipak su to i njegova deca i on ih isto voli.po mom mislljenju ovo je malo sebicno da svojoj deci oduzima oca na ovakav nacin

  2. @Dijana,daće ona ćemu da viđa decu,samo što će se ona starati o njima.
    P.s.Znaš kako je Mark bio ljubomoran u braku?! Čula sam i da je u nekoliko navrata POKUŠAO da digne ruku na JLO..Pozz

  3. ovo je jako sebicno sa njene strane…deca treba da imaju i mamu i tatu i ona nema prava da im to oduzme…zbog cega ne bi delili starateljstvo? i da, slazem se sa @dijanom potpuno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.