151
Jennifer Lawrence zakazala “sudar” s Robertom Pattinsonom

Jennifer Lawrence zakazala “sudar” s Robertom Pattinsonom

151
SHARE

null

Nakon što je raskinula sa Nicholasom Houltom Jennifer Lawrence spremna je da upoznaje nove momke, a njoj je navodno najinteresantniji Rob Pattinson.

Iako niko ne može da potvrdi da je Robert singl, Heat Magazine kaže da to ne brine Jenny, koja veruju da njih dvoje poseduju savršenu hemiju. “Sreli su se par puta u Holivudu – postoji hemija među njima. VIdeće se uskoro”, prenosi jedan izvor. “Biće skroz opušteno, ali oboje se tome raduju.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Anahi potpuno se slazem s tobom,a i bio bi bas glup maniver da  joj Jen preotme decka. Koliko god gresaka Kris napravila nije zasluzila da joj najveca konkurencija preotme decka. 

  2. -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

    Dacu ja njoj UDAR u mali mozak jer mi dira Roba.More mars bre!

  3. Iznenadjena $am ovolikim negativnim reakcijama na moj komentar .Uz Roba koji je po mi$ljenju mnogih novi Bond , idealna Bond devojka je Jenifer ,$avr$ena glumica, talentovana i veoma je inteligentna. Idealna kombinacija za $pektakularne akcije .Kod drugih reakcija vidim da $te jo$ uvek op$ednuti vezom i pomirenjem Roba i Kri$ten.Nedopada vam $e ideja da je Jenifer zaintere$ovana za Roba. Kri$ je pokazala koliko ceni Roba. Uporedila ga je $a duplo $tarijim covekom koji je ujedno i otac dvoje dece i nije Robu ni do kolena.Mozda ni$te nikad bili prevareni pa neznate za taj o$ecaj, zato ocekujete da njihova veza dalje normalno funkcioni$e.
    Rob je vrlo inteligentan momak $a $tilom, za$luzuje malo vi$e po$tovanja od o$obe koju je voleo vi$e od zivota.
    Ljud$ki je $to joj je opra$tio ali to neznaci da treba da o$tane u vezi ako nema vi$e ljubavi i poverenja .Ili mi$lite da oni treba da o$tanu zajedno jer fanovi to zele.Razmi$lite pre nego priti$nete negativni komentar!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.