150
Jennifer Lawrence: U Holivudu me smatraju debelom

Jennifer Lawrence: U Holivudu me smatraju debelom

150
SHARE

Iako je mnogi smatraju jednom od najlepših mladih glumica, Jennifer Lawrence tvrdi da je u Holivudu smatraju debelom. Ova 22-godišnja zvezda tvrdi da je veoma zadovoljna svojim izgledom, ali da filmski producenti nisu. 

 

U jednom intervjuu, Jennifer je otkrila da i pored toga ne želi da menja svoje navike u ishrani. “Jedem kao pećinski čovek! Ja sam jedina glumica o kojoj se ne priča da ima anoreksiju”, rekla je ona i dodala da se nikada neće izgladnjivati za ulogu, poput nekih njenih koleginica, jer ne želi da se zbog toga i njene obožavateljke izgladnjuju. Zvezda filma “Hunger Games” rekla je i da provodi dosta vremena vežbajući, jer želi da njeno telo izgleda fit i snažno, a ne mršavo.

Jennifer je progovorila i o svojoj vezi sa glumcem Nicholasom Houltom. “On je moj najbolji prijatelj, i verujem da sam i ja njegov najbolji prijatelj. On je moja omiljena osoba na svetu i može da me nasmeje više nego iko.”

9 KOMENTARA

  1. Omj…. Ne mogu da verujem da iko vređa Jen!! Ona je najsavršenije biće koje je ikada hodalo planetom, to vam je the queen of derp, kraljica!! Ako neko kaze da je ruzna, glupa, debela lično ću ga zavezati za stolicu i pustati mu Bibera i twilight pa ga gadjati nozevima!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.