Start Stars Hot News! Jennifer Lawrence priznaje: “Ne mislim da sam seksi”

Jennifer Lawrence priznaje: “Ne mislim da sam seksi”

SHARE

null

Jennifer Lawrence dobija komplimente ne samo za svoju glumu već i izvanredan izgled, ali ona u razgovoru za The Sun ne vidi sebe kao posebno privlačnu devojku.

“To je smešno jer ja sebe i ne vidim kao zvezdu. Nedavno sam videla nekog momka koji nije čak ni toliko poznat, samo je bio u nekoj reklami na TVu, a ja sam umalo dobila srčani udar kad sam ga srela.” Jen je nedavno postala zaštitno lice Diora ali kaže da je moda nikad nije preterano interesovala. “Mrzela sam šoping celog svog života. Mama bi me vozila u butike a ja bih umirala od dosade. Kad sam postala poznata poklanjala bih odeću koja mi se ne sviđa ali barem sam sve dobijala za džabe i nisam morala da idem u šoping provedeći godine noseći odeću koja mi se ne sviđa. Nedavno sam ipak otišla u šoping…i stvarno sam uživala. Izgleda da mi se odeća konačno dopada.”

null

“Kad je reč o statusu seks simbola, ne mislim da sam seksi i naravno, to nije istina.” Ona kaže da baš i ne vodi računa o ishrani. “Pre neki dan sam doručkovala picu, pileća krilca sam imala za ručak a picu opet za večeru. Moja omiljena hrana verovatno je krompir – samo krompir na razne načine.” Jennifer Lawrence, slavna a obična devojka!

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR