Start Stars Hot News! Jennifer Lawrence pecnula Kristen Stewart: “Režiseri mi se udvaraju, ali nikad ne...

Jennifer Lawrence pecnula Kristen Stewart: “Režiseri mi se udvaraju, ali nikad ne bih varala”

SHARE

Između Kristen Stewart i Jennifer Lawrence vlada pravo rivalstvo, koje je samo pojačala borba za glavnu ulogu u filmu “Lie Down in the Darkness”.

null

Jedan izvor je za RadarOnline preneo kako je zvezda “Igara gladi” prenela svojim prijateljima da nikad ne bi prevarila svog dečka sa režiserom, iako je imala prilike. “Jennifer ima zdravo rivalstvo sa Kristen i misli da je ona morala da izbegne ceo skandal oko varanja”, prenosi jedan izvor.

“Iako nije pomenula Kristenino ime, ona nije mogla a da ne pecne svoju rivalku. Rekla je grupi prijatelja da nikad ne bi prevarila svog dečka Nicholasa Houlta. Jennifer je rekla kako je već dobijala pažnju mnogih starijih muškaraca, posebno moćnih režisera, ali da nikad ne bi rizikovala svoju karijeru zbog afere sa oženjenim muškarcem. Jasno je da je mislila na ono što je Kristen uradila sa Rupertom.”

null

“Jennifer je pretnja za Kristen, a kako je mlađa samo godinu dana, jasno je da će se i ubuduće boriti za iste uloge”, dodaje isti insajder. “Kristen se nikad nije osećala dobro u svojoj koži i oseća pretnju zbog toga što Jennifer tako dobro izgleda. Stvar sa Jennifer je što nije samo atraktivna, već i talentovana glumica. Kristen ili Jennifer? Koju glumici vi više volite da gledate?

OSTAVI KOMENTAR