Start Stars Hot News! Jennifer Lawrence otkrila svoje omiljene knjige

Jennifer Lawrence otkrila svoje omiljene knjige

SHARE

Od kako je snimljen film, knjiga “Igre gladi” sjajno se prodaje, a glavna glumica Jennifer Lawrence otkrila je za CNN svojih pet omiljenih romana.

null

1. The Other Boleyn Girl – “Gregory je jedan od mojih omiljenih autora, uvek sam volela istoriju, a ona je čini pohotnom.

2. Rise High the Roof Beam, Carpenters – “Toliko sam privučena Sallignerovim pogledom na društvo i njegov sarkazam. Prvo sam pročitala Catcher in the Rye, a onda ovo. Mislim da u američkoj literaturi ne postoje ovakvi likovi.”

3. We Need to Talk About Kevin – “Iako ova knjiga, po kojoj je snimljen film nije horor ili triler, definitivno je dramatična.”

4. Ana Karenjina – “Stvarno nisam mislila da će mi se svideti. Mislila sam da neću želeti da završim knjigu od 800 strana, ali onda sam usporila i ponovo čitala ista poglavlja. Zaljubite se u te likove, prirastu vam srcu.”

5. The Rum Diary – Jedna rečenica dovoljna je da utvrdite kako je u pitanju delo Thompsona. Pročitate njegovu knjigu zbog njegovog glasa. Jednostavno je previše smešan.”

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR