115
Jennifer Lawrence o svojim ulogama: “Dobijam ono što Angelina Jolie odbaci”

Jennifer Lawrence o svojim ulogama: “Dobijam ono što Angelina Jolie odbaci”

115
SHARE

Mlada glumica Jennifer Lawrence rekla je kako “skuplja ostatke” Angeline Jolie. U novom filmu “Serena” Jennifer će se pojaviti uz Bradleyja Coopera u ulozi koja je u originalu bila ponuđena Angelini, ali ju je slavna glumica odbila.

null

“Dobijam njene ostatke, njeno smeće. Nije to sjajna pozicija. Ja sam glumica koja kopa po smeću Angeline Jolie”, izjavila je Lawrence.

FOTO: SIPA

7 KOMENTARA

    • Nauci da pises -.-
      O Boze… Pre nego posaljete komentar pogledajte vase greske, barem mozete toliko… Zeludac mi se prevrne kad vidim da ovako pisete… Ovo su valjda neke osnovne stvari…
      Pise se NE MOZE!

  1. citala sam knjige i stavro ne mogu da se uporede sa Twilightom… za mene je Twilight najbolji… :) gledacu THG i znam da ce biti odlican ali Twi-Hard 4ever :) i te budalastine da je Jennifer nova Kristen ne zelim da cujem :P

  2. Naravno da Jenn nije nova Kristen. Jenn je kraljica a Kristen jedva da ima dva različita facijalna izraza. I Twilight ne može ni da se poredi sa THG, jer je THG ozbiljna priča o preživljavanju i borbi za pravdu i slobodu, dok je Sumrak… pa svi znamo kakav.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.