370
Jennifer Lawrence: “Ništa me ne čini srećnom kao brza hrana i rijalitiji”

Jennifer Lawrence: “Ništa me ne čini srećnom kao brza hrana i rijalitiji”

370
SHARE

null

Sjajna Jennifer Lawrence iz dana u dan nam dokazuje da je zaista obična devojka, pa ne krije koliko uživa u malim stvarima.

Ona je u razgovoru za Marie Claire otkrila kako bi radije bila u društvu prijateljica dok jede brzu hranu, nego što bi posećivala neki ekskluzivan noćni klub. “Moj stan je kao rijaliti TV jazbina. Upravo sam naučila kako da koristim snimanje programa. To mi je promenilo život.” Iako ima milione na bankovnom računu, 22-godišnja devojka kaže da ne postoji ništa što voli kao rijalitije i brzu hranu. “Na kraju dana, verovatno mi ništa ne pomaže da se osećam bolje nego brza hrana i rijaliti TV.”

IZVOR: Life Content

8 KOMENTARA

  1. +12 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Connor Maynard,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Primjer djevojke koja se proslavila i nije uobrazila,nego je ostala svoja i normalna!Svaka cast!<333^^:$=)*-*

  2. ja nju ne mrzim ,ona je sasvim ok lepa i sve to! ali bravo sad si krenuo da smaras sa njom te njena novogodisnja odluka te na naslovnoj str.nekog magazina blabla sta ste sad zapeli za nju???!!!! pisite o nekom drugom npr.o conoru maynardu,njega skoro nikad ne spominjte ….(no hate) ja samo kazem moje misljenje <<<<<<333333 ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.